Måndagar telefontid 10 - 13.
Tisdagar 8 - 19.
Onsdagar 8.00 - 17.15.
Torsdagar 8 - 15.
Fredagar stängt.


ABC-Kliniken med tandläkare på Östermalm.

Nybrogatan 37, 114 39 Stockholm

Tel:+46 8-84 84 84

Hitta hit >>>

Tandläkare på Östermalm...

på Östermalmstorg i Stockholm city!

Här, i hjärtat av Östermalm på Östermalmstorg, erbjuds Ni professionell tandvård av omtänksam och vänlig personal. Tandläkaren med sitt team har lång erfarenhet av allmäntandvård och barntandvård, estetisk tandvård & tandblekning, amalgamsanering och vi har även specialiserat oss på behandling av tandvårdsrädsla.  Att förebygga hellre än att laga är en filosofi som Tandläkaren på ABC kliniken arbetar efter. Våra patioenter, vuxna, barn och ungdomar har fått en dramatisk förbättrad munhälsa under i de senaste decennierna. Dessa fina resultat har uppnåtts genom långsiktig satsning på förebyggande tandvård. Vi vill ge dig, oavsett ålder, denna chans till god tandhälsa.

tandläkaren, tandhygienisten eller tandsköterskan...

Här hos oss, på Östermalmstorg, kommer du träffa någon i tandvårdsteamet, tandläkaren, tandhygienisten eller tandsköterskan. Ibland remitterar vi Dig till en annan tandläkare med speciell kompetens och då får du träffa den som är bäst på just ditt aktuella vårdbehov. Då ni kontaktar oss så är det Syster Linda Pansáre som bokar tider, svarar i telefonen och ordnar med mejlsvar.

Slutligen kanb det vara bra att veta att den här tandläkaren är ansluten till försäkringskassan och är med i Privattandläkarna.

Tandläkare Annika Plogmark
Tandsköterska Linda Pansáre

ABC-Kliniken - Din tandläkare på Östermalm!