Måndagar telefontid 10 - 13.
Tisdagar 8 - 19.
Onsdagar 8.00 - 17.15.
Torsdagar 8 - 15.
Fredagar stängt.


ABC-Kliniken med tandläkare på Östermalm.

Nybrogatan 37, 114 39 Stockholm

Tel:+46 8-84 84 84

Hitta hit >>>

ABC Kliniken - Tandläkare på Östermalmstorg, Östermalm i Stockholm

Ni hittar vår tandläkare i hjärtat av Stockholm, i stadsdelen Östermalm på Nybrogatan vid Östermalmstorg. Men det är inte vårt fina läge som är själva idén med oss. Redan från allra första början var vår viktigaste inriktning omsorgen om patienten. Med omsorg menar vi att ta hand om alla, med hänsyn och respekt. Med alla menar vi gammal, ung, modig eller rädd. Tandläkare och tandvårdsteamet har redan från allra första början arbetat fram en egen metod som fick tandvårdsrädda patienter att känna sig bekväma med att bli behandlad av oss. Metoden bygger på dialog, lugn och varsamhet.

Tandhälsa på Östermalm, via omsorg, kvalitet och estetik

Här på ABC Kliniken har vår tandläkare tre ledord som vi jobbar efter, omsorg, kvalitet och estetik. Omsorgen har vi redan förklarat. I begreppet kvalitet ligger att vi bara jobbar med de material på marknaden, som är hälsosammast och hållbarast. Den estetiska influensen handlar om att skapa och återskapa det som är naturligt vackert.

Här hos oss träffar Du någon ur vårt team, tandläkaren, tandhygienisten eller tandsköterskan. Ibland remitterar vi Dig till en specialist med speciell kompetens och då träffar Du den som är bäst på just ditt aktuella vårdbehov. Då ni kontaktar oss så är det Syster Linda Pansáre som bokar tider, svarar i telefonen och ordnar med mejlsvar.

Vår tandläkare är verkligen estetiskt lagd.

Tandläkaren Annika Plogmark, hon skapar även på fritiden. Då är det akvareller som gäller. Besök gärna hennes hemsida för att få veta mer om hennes konst,

Läs mer om Annika och hennes akvareller >>>

Eller gå direkt och titta på hennes...

akvarellerna >>>
 

Länkar som vi rekommenderar:

Mekonomen Bilverkstad Östermalm

Ramverkstad i Stockholm

PT Träning i Stockholm

Julbord

Webbyrå i Stockholm

Restauranger i Stockholm

Shopping i Stockholm

Skärgårdsrestauranger m.m.

Sjömackar

Terrassvärmare

Aluminiumbåtar

Konferens

Paintball

Städning

Båtverkstad

Festfixare